Steal the Look: Black Shirt Dress

MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren en toepassen binnen je eigen stijl. Dit keer staat de black shirt dress look centraal.

Echt ontzettend comfortabel voor een warme dag zoals vandaag. Je rolt de mouwtjes op, riempje of koordje om je middel en dan schiet je al een heel eind op! Door de focus op je middel te leggen, maak je de black shirt dress naast luchtig ook vrouwelijk!

Zwart heeft altijd iets stoers, nonchalants en is tijdloos. Met accessoires en de afstyling maak je het toffe zwart vrouwelijk. Ga voor een te gek printje voor je accessoires. Wij kozen bij deze look voor leopard print details om de look wat edge te geven. Zwart is natuurlijk te gek en hartstikke cool, maar soms is het tof om je look speciaal te maken met printed details.

black_shirt_dress

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. 3.1 Phillip Lim

3. Mango

4. Asos

5. Sam Edelman

[/red_box]