Steal The Look: Ibiza look

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag staat in het teken van een after summer Ibiza look!

Ibiza look

Manon zit op het moment op Ibiza voor dé bruiloft van het jaar: die van Wendy van Dijk! En omdat ook wij nog een aantal mooie dagen cadeau hebben gekregen is het tijd voor een heerlijke zomerse Ibiza look. In deze look mag een wit kanten jurkje natuurlijk niet ontbreken. Voor een beetje contrast in je romantische Ibiza look zijn we erg gecharmeerd van de stoere ankle boots, die geven het geheel net een lekker edgy randje.

P.S. Wel zo leuk onder een wit jurkje: gezellige bruine benen! Kijk hier hoe je die krijgt…

ibiza look

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Asos

3. Ray-Ban

4. H by Hudson

5. Pieces

[/red_box]