Steal The Look: Kanten top

Kant zien we eigenlijk elke spring/summer collectie weer terugkomen. En wij snappen dat! Want ook al heeft kant in eerste instantie een romantische uitstraling, eigenlijk is het een materiaal dat erg veelzijdig is. Afgelopen seizoen zagen we kant op een sexy manier verschijnen in het straatbeeld. Verfijnde camisoles met een klein strookje kant werden gedragen onder warme knits, waardoor er net nog een klein stukje kant onderuit piepte.

De kanten top

Wij zien kant graag in de vorm van een mooie kanten top. Wij zijn echte suckers voor een zwart exemplaar gecombineerd met een leren broek (sexy as hell…) maar in de zomer is wit natuurlijk dé kleur om mee te werken. Een witte kanten top geeft een klein vleugje bohemian aan elke look, ideaal voor iedereen die z’n inner hippie los wil laten. Op niet al te warme dagen is de top mooi in combinatie met een fijne skinny jeans, op zomerse dagen zien wij de top het liefst gecombineerd met een ripped denim short!

kanten top

Why it works:

Kant wordt vaak geassocieerd met romantisch en lief, maar deze see-through top bewijst dat kant ook heel sexy kan zijn! Gecombineerd met je favoriete ripped jeans is ‘ie ook nog eens heel stoer.

Shop de items hier

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Topshop

2. Topshop

3. Mango

4. Zara

[/red_box]