Steal The Look: Leren Broek

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! De look van vandaag staat in het teken van een wijdvallende leren broek!

Leren broek

Nu het weer iets kouder wordt trekken we hier op de redactie allemaal en masse onze leren broeken uit de kast. Hoezo favoriet? We houden ook echt wel van een beetje afwisseling, vandaar dat we direct enthousiast waren over deze look! Want eigenlijk worden twee van onze favoriete items (de leren broek en de joggingbroek) gecombineerd tot één te gek item! Het is wel belangrijk om bij dit item je styling wat aan te passen. Is een oversized sweater of trui te gek op een skinny leren broek, in dit geval is het mooier om de bovenkant wat meer tailored te houden. Dit doe je met een mooi gesneden blazer of een mooie blouse. Een goed paar hakken eronder voegt wat vrouwelijkheid toe aan je look.

P.S. In de collectie van NIKKIE zitten ook altijd goede blazers! En, lucky you, jij kunt kans maken op € 200 shopping money voor de nieuwste NIKKIE collectie! 

Leather pants

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. H&M

2. Mango

3. Nly accessoires

4. Nly shoes

5. Mango

[/red_box]

source: Victoria Tornegren