Basic grey look

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding.

MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes.  Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag draait alles om een basic grey look.

Deze look is het antwoord op alle keren dat je voor de kast staat en geen idee hebt wat je aan moet. Voor een office/casual look kan je niet de mist in gaan met deze outfit. Het ziet er misschien op het eerste gezicht wat basic uit (met name bij de productshots) maar wanneer je naar het streetstyle beeld kijkt, heeft de look al een heel ander gevoel. De combinatie tussen navy blue en grijs werkt als een dolle. Het maakt de look stijlvol en te gek voor een dag waarop je er stijlvol en zelfverzekerd uit wil zien.

De twist met egde zit ‘m in de bracelets. De look is natuurlijk basic and grey, maar de accessoires zorgen voor een leuke twist die de look ietsje minder serieus maken. Ben jij overtuigd? Shop alle items hieronder!

Kan je ook een statement maken met grijs? Ja zeker! Heb jij deze te gekke knock-off al gezien van deze Statement Top by Malene Birger..

 

 

basic_look

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites