Leather Relax

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren.

De joggingbroek, of een afgeleide daarvan, zien we dit seizoen in allerlei kleuren, modellen en materialen in de winkels hangen. Aangezien wij niet vies zijn van een beetje leer op z’n tijd hebben wij vandaag voor deze übercoole look gekozen! Veel heb je niet nodig om deze outfit te rocken; een kleurtje op je lippen en nagels en de attitude to go with it. 

stl43

 

Wat is nou het geheim van deze look waarin een slouchy leren broek wordt gecombineerd met high heels en kleurrijke accessoires?

Why it works: Een paar hoge hakken geven deze baggy broek meteen sex appeal. Geen held op hakken? Zorg er dan in ieder geval voor dat je lage schoenen of sneakers draagt en de broek zo oprolt dat er nog een klein stukje enkel te zien is.

1. Zara

2. Rag and Bone

3. Topshop

4. MAC proenza schouler

5. Chanel

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites