Steal The Look: Black and White

Met deze kleurencombinatie zit je altijd goed!

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! De look van vandaag staat in het teken van een black and white outfit!

Black and white

Black and white is een kleurencombinatie waarmee je eigenlijk altijd goed zit (lees hier welke kleurencombinaties nog meer altijd goed zijn!). Je kunt hier (ondanks het gebruik van slechts twee kleuren) eindeloos mee combineren. Een look met een witte onderkant en zwarte bovenkant heeft een compleet andere uitstraling dan als je het omdraait (zoals in deze look). Je kunt het ook helemaal door elkaar gooien: zwarte top, witte blazer, zwart/wit gestreepte broek en ga zo maar door. Deze look bestaat uit een zwarte skinny jeans (een item dat sowieso thuishoort in je kledingkast!), witte zijden top en witte blazer. Om de onderkant niet te zwaar te laten lijken is het belangrijk om daar of nog wat huid te laten zien (door middel van een open schoentje of door je broek iets op te rollen voor een bloot stukje enkel) of te kiezen voor een iets lichtere kleur schoen.

P.S. Black and white is een altijd goed combinatie en een skinny jeans met hakken kan ook eigenlijk nooit verkeerd gaan. Benieuwd wat nog meer altijd geldende fashion-regels zijn? Manon vertelt je er alles over!

 

black and white

source: pose.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites