Steal the look: Camel coat

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren

Een camel coat is zo’n klassieker die nooit uit de mode raakt. Sowieso is een camel een basiskleur die eigenlijk niet in je kast mag ontbreken, het maakt namelijk niet uit in welk seizoen we leven of welk moment van de dag je hem draagt: het maakt je look in één klap super actueel en sophisticated.  Draag een prachtige camel coat zoals onderstaande met een all-black look, maar ook op een casual ensemble bestaande uit een jeans en een wit t-shirt misstaat hij totaal niet!

This classic is all you need!

camel coat

Why the camel coat look works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een zwarte look wordt gecombineerd met een camel coat?

Why it works: Ook je najaarsjas verhuist mee naar de lente, maar dan net even ander gedragen. Stroop je mouwen op en zorg ervoor dat je je enkels ook bloot laat. Dat beetje huid dat je op deze manier laat zien maakt echt een groot verschil.

Shop de items hier:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites