Camel jacket

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren.
Camel Jacket als een neutral

Wanneer je investeert in een knap leren jasje hoef je niet altijd voor veilig zwart te kiezen, een camel jacket in leer is namelijk ook een fantastische ‘neutral’ waar je vele kanten mee uit kunt. Met classic blue denims maar ook met gekleurde skinny jeans ( we noemen groen, rood, grijs, koraal, wit of natuurlijk bordeaux) staat een camel jacket prachtig. Over een zoet zomer jurkje of juist in combinatie met een stoere denim dungaree; camel is ook een super veilige basic.

Morgen wordt een wat grijzige dag met temperaturen die niet veel hoger dan de 18 a 19 graden komen. Prima weer voor een voorzichtige voor-zomerse all-black look maar wel één met voorzorgsmaatregelen: een leren jasje om de koude lucht van ’s ochtends en na zonsondergang te doorstaan.

 

Camel Jacket

Why the camel jacket look works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een witte midi skirt gecombineerd wordt met een tof t-shirtje?

Why it works: Camel en zwart is een super classy combinatie. Benadruk dit door voor klassieke items te kiezen, zoals een smalle pantalon en knappe loafers.

Shop de items hier

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites