Denim dress

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze look met een denim dress gemakkelijk zelf kopiëren.

Een denim dress of gewoon een oversized denimoverhemd (als je wat kleiner van stuk bent) is ideaal op een warme dag als vandaag. Je rolt de mouwtjes op, riempje om je middel als hij heel erg oversized is om het geheel wat meer vorm te geven en je bent eigenlijk al klaar.

Denim heeft iets stoers, iets nonchalants en is tijdloos. Met accessoires en de afstyling maak je de stugge stof vrouwelijk, maar houdt het wel iets spannends en ruigs.

denimdress

Why does the Denim Dress Work?

Wat is nu het geheim van deze look waarin een denim dress wordt gecombineerd met simpele sandaaltjes?

Why It Works: Een oversized denimhemd als jurkje werkt perfect als je kleiner van stuk bent…Cool en schattig tegelijk. Als je langer bent is het een goed idee er een zwart shortje onder te dragen 😉 De accessoires maken de look stylish. 

Shop de items

 Source: Sincerely Jules

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites