Flower Jacket

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren

Een Flower Jacket hoeft helemaal niet tuttig te zijn als je hem maar met de juiste items combineert. Je hebt de lente en zomer van 2014 niet ten volste benut zonder een vrolijk Floral printje in je garderobe. No worries, we hebben het dan natuurlijk niet over een truttige Misses Doubtfire jurk, maar een floral top of broek gaat prachtig samen met items in basic non-colors wit en zwart .

Het weer werkt op deze zondag niet echt mee, er zijn wel periode met zon maar het blijft vooral bewolkt en echt zomers warm wordt het met een graad of 18 ook niet. Je kunt dus gerust de dag wat vrolijker maken met dit toffe statement jack.

 

Flower jacket steal the look

Why the flower jacket works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een flower jacket  gecombineerd wordt met een zwarte ripped denim?

Why it works: Deze look bewijst dat zelfs een bloemenprint mega rock ’n roll kan zijn. De truc? Kies voor een grote print op bijvoorbeeld een bomberjack, dat is net stoerder dan een blazer. 

Shop de items hier

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites