Floral Print

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren.

Je hebt het zomer en lente seizoen van 2014 niet ten volste benut zonder een vrolijk floral printje in je garderobe. No worries, we hebben het dan natuurlijk niet over een Misses Doubtfire jurk, maar een floral top of broek gaat prachtig samen met items in basic non-colors wit en zwart . DAILY30board

 

Wat is nou het geheim van deze look waarin een broek in bloemenprint gecombineerd wordt met een zwart t-shirt en black & gold accessories?

Why it works: Een heftige bloemenprint in combinatie met een andere print of felle kleur(en) oogt al snel hysterisch of zelfs kinderachtig. De basic zwarte top én de sexy schoenen maken het geheel juist stoerder en volwassener.   

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites