De geruite blouse: check!

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren.

Sinds de terugkeer van de grunge trend vorig jaar is er geen ontkomen meer aan: de geruite blouse hoort in je garderobe! Voor in de stad, op het platteland, op je werk of in je vrije tijd, ook voor de zomer van 2014 zijn ruitjes as stylish as always. Een exemplaar zonder mouwen is wat ons betreft übercool (wijde armsgaten, kanten bh’tje…) maar ook met opgerolde mouwen kun je eenzelfde sfeertje als Jessica Alba’s outfit creëren. De high-waisted jeans leent zich er uitstekend voor om je geruite blouse aan de onderkant met een knoop (lekker old school!) dicht te maken.

Dat prints echt wel samen gedragen kunnen worden bewijst deze combinatie van de geruite blouse met de leopard clutch. Omdat de kleuren van de clutch redelijk neutraal zijn hoef je niet bang te zijn dat het te hysterisch oogt. Een ruit (of strepen) is door het grafische patroon bijna te beschouwen als neutral en daarom de perfecte basis voor print-op-print combinaties!

Geruite blouse

Why it works:

Briljant hoe de kleuren van de geruite blouse samengaan met de leopard print. Ook de afstyling met de riem (let op hoe hij gedragen wordt!) is perfect.

Shop de items hier

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites