Steal The Look: Green Jumpsuit

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding.

MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Dit keer staat een smaragdgroene jumpsuit centraal.

Zoals MonStyle al eerder pleitte: smaragdgroen moet je doen! Deze look is weer een perfect voorbeeld van de prachtige kleur en wat het kan doen met een look. Het fijne aan de kleur is dat je bijna niets nodig hebt om de look af te maken. De kleur spreekt zo goed voor zichzelf. Precies daarom is de look clean gehouden. Een gouden bracelet, zwarte basic high heels en sunnies.

Dat een jumpsuit vrijwel te gek kan werken voor elk type lijf staat hier beschreven. Je moet je alleen aan een aantal tips houden. Denk eerst goed na over je figuur. Ben je een gespierde spijker? Of ben je gezegend met rondingen? Lees hier alles over de jumpsuit die bij jouw figuur past! 

jumpsuit

Why it works:

Groen is een kleur die zwaar onderschat wordt. Een mooie smaragdgroen staat namelijk veel mensen, net als donkerblauw!

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites