Green Parka Jacket

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren.

Zonder een all-weather green parka jacket is je garderobe eigenlijk niet compleet. Ideaal als tussenjas, op regenachtige dagen of wanneer het ’s ochtends op de fiets nog best heel fris is; een parka staat bij zo’n beetje iedere outfit.

Het weer van morgen lijkt een beetje op dat van vandaag, maar in sommige delen van het land loop je ook kans op een kleine bui. Met deze look die naast de green parka jacket bestaat uit een knappe blauwe fedora hoed, klassieke blauwe skinny en een romantische top kun je alle kanten op en zie je er zowel op de prachtige zonnige momenten als tijdens een plotselinge plensbui very stylish uit.

Ben je op zoek naar een parka die iets spannender is dan deze simpele versie? Heb je die van Nicolette van Dam al gezien?

green parka jacket

Why the green parka look works

Wat is nu het geheim van deze look waarin leer wordt gecombineerd met leger groene en gestreepte stukken?

Why it works: Niets schreeuwt harder ‘street cool’ dan een parka en een mooie hoed. Draag er laarsjes, een skinny en een oversized bag bij en je hebt je ideale off-day-maar-still-looking-good outfit.   

Shop de items hier

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites