Steal the look: Jaquard Blazer

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren

Een rauwe en stoere double denim look wordt in één klap chique en vrouwelijk door de toevoeging van een luxe jacquard blazer en opvallende rode pumps. Het gevoel van deze look is heel erg no-nonsense en nonchalant maar toch met een lekkere feminine en sophisticated twist. Een luxe bewerkte jacquard blazer als deze is natuurlijk al een statement piece op zichzelf maar de rode schoentjes maken het helemaal af.

double_denim

Why it Works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een statement blazer wordt gecombineerd met denim items?

Why It Works: Ga voor de Franse look door verschillende klassiekers met elkaar te combineren, zoals deze rode pumps en het lichtblauwe overhemd. Met een ripped jeans maak je deze outfit net wat rauwer.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites