Steal the Look: zwart kanten top

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren

Morgen wordt het echt warm maar vandaag hebben we nog wat met wat wisselvallig weer te stellen. Omdat de temperatuur wel al aangenaam aanvoelt is een luchtige kanten top in combinatie met een blazer voor als het windje toch wat hard waait een slimme keuze. Een kanten top associeer je misschien met wat chiquere outfits, maar combineer hem met een edgy ripped jeans en hij krijgt een totaal andere uitstraling.

boardd

Why it Works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een kanten top wordt gecombineerd met een ripped jeans ?

Why It Works: Romantisch kant gecombineerd met rock & roll jeans: opposites DO attract! Stijlcontrasten zorgen er altijd voor dat je look spannend wordt en dat is in dit geval trés goed gelukt. Als je met zulke grote contrasten werkt, houd je de rest van je look rustig om chaos te voorkomen.

Shop de items

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites