Maxi dress

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding.

MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren en toepassen binnen je eigen stijl. Dit keer staat de maxi dress centraal!

De maxi dress

De maxi dress is, mits goed gestyled, veel veelzijdiger dan je denkt. Natuurlijk is het een ideaal item om mee te nemen naar het strand, zodat je direct door kunt naar het terras. De maxi dress kan een heerlijke bohemian vibe hebben, maar zoals je in deze look ziet kun je de jurk ook lekker rock ’n roll stylen! Op een koudere dag combineer je de jurk met een (mouwloos) bikerjack en je bent hebt de perfecte city-proof outfit!

maxi_dress

Why it works:

Contrast is het toverwoord van deze look. De romantische maxi dress wordt edgy door het leren bikergilet en maakt de look tres city-proof.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites