De zwarte maxi dress: ultra chique en vrouwelijk as hell

Stijlvol en comfortabel: de mix die we steeds meer terug zien in het straatbeeld. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden gaat al een aantal jaren niet meer op in de fashion wereld.

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. Net zoals deze beach look. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren!

De maxi dress is, mits goed gestyled, veel veelzijdiger dan je denkt. Natuurlijk is het een ideaal item om mee te nemen naar het strand, zodat je direct door kunt naar het terras. De maxi dress kan een heerlijke bohemian vibe hebben, maar zoals je in deze look ziet kun je de jurk ook lekker chique stylen voor je zondag!

Wanneer een fashion item naast ontzettend stijlvol ook luchtig en comfortabel is zetten wij onze oren en ogen open. De maxi dress is daar het perfecte voorbeeld. Voor deze zondag combineer je je zwarte maxi dress met basic slippertjes, je gouden horloge en je aviator voor een bijzondere Olsen look. Enjoy the sun! 

maxi_dress

Why it works: the maxe dress

Een maxi dress is veelzijdig: naast bohemian kan het ook casual-chique zijn zoals in deze look.  

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites