Metallic midi skirt

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding.

Als je er nog niet één in je kast hebt hangen kun je er maar beter een aan gaan schaffen want deze zomer is de zomer van de midi-skirt. Laat je niet afschrikken door zijn voorkomen aan een hanger: hij staat echt bijna iedereen! Manon legt in dit artikel precies uit hoé je de midi skirt kunt stylen en dragen. Met een printje, in een effen kleur of juist met een flinke metallic touch: de midi skirt is er in alle soorten en maten. Een metallic midi skirt werkt vaak beter dan een metallic kokerrok; strak zittende items in glanzende stoffen zijn vaak niet zo aardig voor je lijf en kunnen de aandacht leggen op plekken waar je dat eigenlijk liever niet zou willen.

Deze look met een metallic midi skirt is een fantastische outfit voor een super zomerse vrijdag. Overdag op kantoor of je werk draag je hem met een zwart luchtig vestje en zodra je laptop dicht kunt klappen voor een welverdiend weekend is deze outfit heel geschikt om de show te stelen op een zonnig terras met vriendinnen.   Metallic midi skirt

Why it works:

Een uitgesproken metallic midi skirt heeft voor a night in the town niet meer nodig dan een cropped top en accessoires in dezelfde kleur.

Shop de items hier:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites