Steal the look: Midi skirt

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren.

Deze zomer is de zomer van de midi skirt. Loop een willekeurige kledingwinkel in en je zult ze veelvuldig in alle kleuren en variaties in de rekken zien hangen. Op een hanger lijkt het misschien helemaal niets, maar probeer er gewoon eens eentje ze staan namelijk bijna iedereen en zijn super figure flattering. Vind je de midi skirt super leuk maar weet je nog niet goed hoé je de rok moet dragen, Manon legt in dit artikel uit hoe je deze op het eerste gezicht iet wat tuttige rok super stoer kunt dragen. De bovenstaande street-style outfit is super vrouwelijk, maar heeft tegelijk iets cools en oogt heel jong. Met de onderstaande items kun je deze look gemakkelijk kopiëren en zelf dragen. Heb je al een midi skirt in bijvoorbeeld zwart, die kun je ook prima in plaats van een witte gebruiken. midi skirt

Why the  look works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een witte midi skirt gecombineerd wordt met een tof t-shirtje? Why it works: De midi-skirt is terug van weggeweest. Omdat zo’n rok ook snel tuttig kan worden combineer je deze met stoere items zoals een t-shirt en killer heels. 

Shop de items hier

1. Topshop

2. H&M

3. Mango (on sale)

4. H&M

5. Mango (on sale)

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites