Office proof outfit

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren

Het vinden van een zomerse office proof outfit is voor de meeste mensen een hele opgave. Het wordt je vaak niet in dank afgenomen als je in afgeknipte spijkerbroek, hemdje en slippers op het werk aan komt zetten en dat is eigenlijk best te begrijpen. Vaak wil je op de werkvloer een bepaalde autoriteit uitstralen en dat wordt toch lastig als je er bij loopt alsof je elk moment op het strand neer kunt ploffen met een biertje in je hand. Maar wat moet je dan?

Een ideale office proof outfit voor 25 graden of hoger!

Natuurlijk blijven er werkplekken waarbij blote benen an sich niet getolereerd worden, hoe office proof de rest van je outfit ook is. Maar als een beetje bloot mag, is dit een look die goed zou kunnen werken! Belangrijk bij het kiezen van een short is dat je let op de lengte en het materiaal. Een short waar je billen net nog onderuit piepen is leuk voor een festival, maar niet zo geschikt voor op de werkvloer. Maar dit hoeft niet te betekenen dat je een short tot aan de knieën moet kiezen, dit is namelijk een lengte waar bijna niemand echt knapper van wordt. Kies dus voor de gulden middenweg! Qua materiaal zit je goed als je een short kiest die eigenlijk lijkt op een korte variant van de pantalon. Jeans voelt vaak te casual, net als alle te leuke geprinte fladder-broekjes (ook lekker bewaren voor het festival of strand!). Als je nu je office proof short ook nog combineert met een zomerse blazer (een te winters exemplaar gooit de hele balans van de outfit door de war) zit je goed!

Nude tinten: yay or nay?

Wij zijn verliefd op de nude-tinten van deze look, maar willen graag benadrukken dat het kiezen van de juiste nude-tinten van het grootste belang is. Als je twijfelt of een nude kleur je fletser maakt, kies dan altijd voor een kleur met een rozige ondertoon in plaats van een oranje of gele ondertoon. Dit werkt het beste voor de meeste huidtypes!
Office proof outfit

Why it works

Wat is nu het geheim van deze look waarin nude tinten gecombineerd worden met een offwhite short?

Deze look bewijst dat je een short ook heel classy en vrouwelijk kunt dragen, ideaal voor naar het werk. Kies het liefst voor een nude tint met rozige ondertoon, dit werkt het best voor de meeste huidtinten!

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites