Parka

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren.

De temperaturen bereiken dit weekend voor het eerst echt zomerse temperaturen, maar vandaag is het met maximaal 18 graden nog geen weer voor blote benen en jurkjes. Zeker als je ’s ochtends gewoon naar school of je werk moet reizen zijn laagjes zeker aan te raden. Een parka-achtige jas is een prima tussenoplossing voor dit type weer. Tijdens de lunch laat je hem lekker wat het is en stroop je de mouwen van de striped top op om de look vrouwelijker en minder “boxy” te maken.

steal the look

 

Wat is nu het geheim van deze look waarin leer wordt gecombineerd met leger groene en gestreepte stukken?

Why it works: Ookal bestaat deze look alleen uit casual, los vallende items, toch blijft het ergens sexy en vrouwelijk. Het geheim? Dat kleine blote stukje enkel!

 

1. Zalando Essentials

2. Topshop

3. Asos

4.Anna Field

5. French Connection

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites