Maxi skirt: comfortabel, luchtig en stijlvol.

Niets zo luchtig en comfortabel tijdens het warme weer als een maxi skirt.

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. Net zoals deze beach look. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren!

 Zo’n maxi skirt zit natuurlijk comfortabel en luchtig maar hoe maak je de stap van braafjes naar oeh-la-la?  Het zit ‘m in de details. Een eyecatching item is te gek bij een pastel maxi skirt look. Dit oranje tasje zorgt voor de knipoog in het geheel. Het maakt de look net een beetje specialer en stijlvoller omdat er een soort verrassingseffect bezit.

Nog een kleine tip voor iedereen die graag een maxi skirt aan wil schaffen: let op het materiaal! Een te dun exemplaar met lullig klein elastieken randje doet voor niemand iets goeds (lees: schijnt door en showt al je eventuele oneffenheden). Kies liever voor een maxi skirt van een iets dikker (en daardoor ook duurzamer) materiaal met een mooie platte waistband zoals deze hieronder

 

maxi_skirt

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites