Steal the look: de pineapple pants

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren.

De zomer van 2014 staat in het teken van een tropical fever. De winkelrekken hangen vol met printjes met palmbomen, ananassen en andere lekkere tropische verassingen. Het zal zeker iets te maken hebben met het zonnige weer en de langere lichte dagen, maar wij zijn momenteel crazy for de pineapple pants. Je wordt toch helemaal vrolijk van het tropische sfeertje en wat ons betreft kan die lange warme zomer niet snel genoeg beginnen!

Een kledingstuk vol met ananassen is natuurlijke behoorlijk druk en opvallend dus je moet hem wel durven dragen en op de juiste manier afstylen. Met onderstaande tips in je achterhoofd kan dat laatste eigenlijk al niet meer mis gaan, het enige wat je nodig hebt is een klein beetje lef en een zomerse mood.

pineapple_pants

Why the  look works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een statement pineapple pants wordt gecombineerd met een witte sweater?

Why it works: Deze broek met ananas print  is een flinke eye catcher en verdient alle aandacht. Hou de rest van de look rustig en speel met kleuren die in de print terugkomen. Print op print kan heftig zijn, maar een doorgestikte top geeft je look net iets extra’s.  

Shop de items hier

source: Hello Fashion

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites