Pyjama dressing

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren!

Vandaag draait alles om pyjama dressing! Mocht het je ontgaan zijn, deze zomer zijn pyjama style kledingstukken hartstikke hot; nightwear becomes daywear!

Pyjama Dressing

Met pyjama dressing bedoelen we natuurlijk niet dat je dat super zachte oude t-shirt waar de gaten onderhand in vallen buiten de deur moet gaan dragen, maar zachte satijnen stofjes en pyjama style blousjes en shortjes zijn wat je nodig hebt! Eigenlijk is het zonde dat we ze tot nu toe pas na het vallen van de avond uit de kast trokken, want de loose fit is super comfortabel en de subtiele kanten details en de zachte stofjes zijn ultra sexy.

StyleHeroine Evangelie Smyrniotaki weet precies hoé je op een fashion verantwoorde manier deze trend tot uiting brengt. Super vrouwelijk en sexy (lekker gebruinde blote benen) zonder ordinair te worden (toch voldoende bedekking) en de verassende twist zit hem in de klassieke menswear inspired brogues. L.o.v.e met een hoofdletter L!

pyjama_shorts

Why it works:

Er sexy uitzien hoeft niet te betekenen dat je kleding strak en kort moet zijn! Een oversized overhemd (het liefst van de mannenafdeling) heeft een heerlijke ‘morning after’ feel en is gecombineerd met een classy short sexy as hell!

source: Styleheroine

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites