Sheer Up

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren

Subtiel sexy en stuk lucht doorlatender dan je meer winterse blousjes. Een sheer top is dé manier om met warmer weer toch een top met lange mouwen te dragen (zonder dat je daar donkere kringen onder je armen van krijgt..). Is het toch wat frisser of koelt het aan het eind van de middag toch gauw af, dan gooi je er een mooi gesneden colbert of een knap vestje over heen. Heb je onze selectie van knappe sheer blouses al bekeken?

 

Stealthelook41

Why it Works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een ripped denim wordt gecombineerd met een sheer blouse?

Why It Works: Sexy zijn hoeft volgens ons niet te betekenen dat je zoveel mogelijk huid laat zien. Een transparante blouse, zelfs tot boven dicht geknoopt, laat nog steeds genoeg zien maar dan op een classy, verleidelijke manier!

 

Credit: The Blond Salad

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites