Join the sports-trend in style

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren

Om mee te doen aan een bepaalde trend hoef je je echt niet van top tot teen te hullen in items die overduidelijk iets te maken hebben met deze trend. Alles behalve dat. Zo is het ook met de sports-trend. Je kunt je natuurlijk hullen in trainingspak en dit geheel afstylen met een paar sneakers, maar dan schiet je je doel toch echt voorbij. Kies liever voor één item dat geïnspireerd is op deze trend, zoals bijvoorbeeld dit te coole mesh bomberjack, en je bent helemaal on trend.

Het leren rokje brengt balans aan in deze op de sports-trend gebaseerde look. Het maakt je outfit sexy en stoer en het zorgt ervoor dat zelfs de meest basic items, zoals het T-shirt en All Stars, nog rock ’n roll lijken.

 

sports-trend

 

Why it works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een leren rok gecombineerd wordt met een sporty bomberjack?

Met dit mooie weer kun je je leren broek beter een dagje vrij geven, maar een leren rokje is een fantastisch alternatief! Hou de rest van je look licht en luchtig zodat het leer niet te zwaar oogt.

 

 

Credits: Sincerely, Jules

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites