Steal the Look: Leger groene blazer

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren

Groen is één van de mooiste neutrals in een wardrobe die bestaat uit rustige een earth tone tinten. Een leger groene blazer is super chique en staat prachtig bij elke huidskleur. Combineer hem met zwart items of juist veel lichtere tinten, dan komt hij het best tot zijn recht.
2

Why it Works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een legergroene blazer gecombineerd wordt met grijze items en stoere laarsjes?

Why It Works: Nu je waarschijnlijk iets meer kleur in je gezicht krijgt, kan grijs als ideale basiskleur dienen. Om het geheel iets meer body te geven combineer je grijs met bijvoorbeeld een mooie leger- of donkergroen. Omdat het rokje mooi aangesloten valt hoef je niet bang te zijn dat de boyfriend blazer je te groot maakt!

1. Topshop
2. Mango
3. Mango
4. DKNY
5. Asos

 

Credits: Sincerely Jules

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites