Steal The Look: White Jeans

Steal the look met witte jeans!

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! De white jeans is terug van weggeweest en vandaag lees je hoe je ‘m styled! 

White jeans

De witte jeans, absoluut niet te verwarren met de witte legging, the number one biggest fashion fail. Maar met een white jeans zit je wel goed. Helaas niet geschikt voor de onhandige smeerkezen onder ons (deel van de MonStyle redactie is hier namelijk schuldig aan)… Toch zijn wij enorm geïnspireerd door de white jeans, en dan voornamelijk in combinatie met een oversized sweater, sandalen en wat mooie zilveren accessoires. Zet je nazomerse zongebruinde huidje dus nog even flink in het zonnetje met deze look. Is wit helemaal jouw kleur? Lees hier hoe je volgens Manon een all white look creëert!

P.S. Het dragen van meerdere ringen is helemaal volgens de laatste fall/winter sieraden trends! Benieuwd welke trends er nog meer zijn?

white jeans

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites