Parisian Chic: Striped top

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren!

Vandaag staat de steal the look in het teken van een striped top.

Het is en blijft een mysterie, waarom zien de Franse vrouwen in een spijkerbroek er zoveel stijlvoller en chiquer uit dan alle andere vrouwen in spijkerbroek? De effortlessness van de wijze waarop Franse vrouwen zich kleden lijkt wel een geheim ambacht.  Vooral de Parisiennes hebben het moeiteloos combineren van stijlvolle en sophisticated stukken gemixt met nieuwe trends tot een ware kunstvorm verheven. Natuurlijk wonen er verspreid over deze aarde nog veel meer vrouwen die zich waanzinnig kunnen kleden, maar het lijkt wel alsof ze in Parijs oververtegenwoordigd zijn.

Een striped top is toch wel één van de meest typisch Franse klassiekers. Draag hem lekker zomers, maar wel rekening houdend met het grijzige weer van morgen in combinatie met een lange witte jeans.

Striped top

Why it works:

Je creëert een Parisian chic outfit in een instant door een blauw gestreepte top te combineren met simpele doch stijlvolle items zoals een witte jeans, een zwarte trio bag en heeled sandals voor een subitele dosis sex.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites