The Beach Look: naar het strand in stijl!

Summer is here! Dit draag je naar het strand.

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. Net zoals deze beach look. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes.

Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren!

Een beach look bestaat uit meer dan alleen een bikini! De ervaring leert dat negen van de tien keer een stranddag uitloopt in een strandfeestje of een avond lang tafelen in een strandclub. Hoe fijn als je beach look zowel geschikt is voor ’s ochtends (naar het strand) als voor ’s avonds (van het strand af…)De leopard print is echt overal sinds een aantal fashion seizoenen en hoort daarom ook absoluut thuis in je summer wardrobe. Wij vonden dit geweldige exemplaar! De top combineert perfect met denimshorts maar als je op zoek bent naar wat meer edge kun je prima voor leather shorts gaan!

Op zoek naar all white look? En hoe all white in zijn werking gaat?  We hebben deze fijne steal the look klaarstaan! 

tan_accessoires

Why it works: The beack look

De top combineert perfect met denimshorts maar als je op zoek bent naar wat meer edge kun je prima voor leather shorts gaan!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites