The statement pants

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren

De statement pants van Kenzo is precies wat je nodig hebt om met een *BOOM* je weekend in te gaan. Wanneer je een eyecatcher draagt (zoals deze Kenzo broek) is het fijn voor je look om de rest rustig te houden. Naast dat het rust aan je

outfit geeft creëer je een nonchalant sfeertje. De look is niet geforceerd maar blijft stijlvol door de zwarte blazer en witte top (lees: ultimate wardrobe essentials).

STL

Why it Works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een statement pants wordt gecombineerd met een zwart en witte begeleidende items?

Why It Works: Never underestimate the power of a basic white T-shirt! Een wit T-shirt is hét item om de rest van je outfit mee te ‘downdressen’ en geeft een lekker casual randje aan je look. 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites