Zo combineer je een trainingsbroek stijlvol

Hij is echt niet alleen voor thuis op de bank.

Trainings- of joggingsbroeken zijn tegenwoordig helemaal toegestaan buiten de deur. Veel mensen geloven nog steeds dat deze comfy items alleen voor op de bank gemaakt zijn. Niets blijkt minder waar, mits er natuurlijk een goede styling heeft plaats gevonden.

Zo’n knappe sweatpants kan natuurlijk al snel slordig overkomen. Daarom is een beetje fashion inspiratie altijd handig. Wij hebben de do’s en don’ts op een rijtje gezet als het gaat om de populaire joggingbroek look.

Kies voor hakken of sneakers

Hoewel veel mensen hakken dragen onder om het wat vrouwelijker te maken, vinden wij sneakers eronder het mooist.  Laat dan die afgetrapte All Stars in de kast staan en ga voor spierwitte sneakers. Zo worden je sneakers shiny wit! Goede biker boots kunnen onder (bijna) alles, maar onder track pants willen we het niet zien. De vorm van de laars kun je zien zitten onder de broek, waardoor de broek rond je kuiten breder en chunkier is.

Draag het met een blouse of blazer

Als je niet bang bent voor een beetje kleur, is een blazer in dezelfde kleur als de broek heel gaaf. Draag er er dan geen blouse onder. De look wordt zo te serieus. Maak lekker vrouwelijk door er een kanten topje onder te dragen. Een blouse op zichzelf kan wel prima op je trainingsbroek.

Meer stijladvies?
Deze styling tip laat jouw comfortabele outfit er sexy uitzien

 

LOOK 1
WITTE BLOUSE
TRAININGSBROEK 
SNEAKERS
TRUI
LOOK 2
T-SHIRT
BLAZER
LAARSJES
LOOK 3
JAS – NIET BESCHIKBAAR
LAARSJES
TAS
HORLOGE

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites