Steal The Look: Turtleneck

Who needs a scarf when you have a turtleneck?

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Als je MonStyle goed in de gaten hebt gehouden weet je dat de coltrui behoort tot een van je wardrobe essentials deze herfst (Hoe je ‘m combineert? Manon vertelt je alles!)

Turtleneck

De turtleneck sweater is een van die sweaters die perfect in het rijtje ‘coltrui trend’ past. Steve Jobs (de normcore-trendsetter) begrijpt naast knappe technologie ook onbewust alles van de turtleneck sweater. Hij ging de deur niet uit zonder turtleneck sweater, mid-washed jeans en a-seksuele gympen (ze mogen de term ‘sneakers’ echt niet dragen). Wij snappen precies waarom  de turtleneck zijn weg terug heeft in de fashion wereld. (Hallo throwback thursday normcore!)

De opties voor turtleneck zijn wat bigger dan de versie van Steve Jobs, but hey: hoe fijn en comfortabel tijdens de gure herfst- en winterdagen? Designers zoals de Olsen Twins, Peter Pilotto en Gareth Pugh maakten schaamteloos gebruik van de turtleneck  en hoe te gek dat de sweater nu terug te vinden is bij de highstreet stores. Is een coltrui of turtleneck sweater niet jou ding, maar wil je er warmpjes bij zitten deze herfst/winter? Meet: oversized knitwear!

 

turtleneck

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites