Steal The Look: White & Nude

Wij willen het wit ook na de zomer zo lang mogelijk vasthouden!

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! De look van vandaag staat in het teken van een look waarin white met nude gecombineerd wordt.

White & Nude

Afgelopen seizoen leek het er even op dat wit écht het nieuwe zwart zou worden. Witte looks waren niet alleen meer voor het boho-gevoel, maar kon in elke stijl. Nu het weer wat kouder en regenachtiger wordt is het logisch dat wit wat meer uit het straatbeeld verdwijnt, al is het alleen maar omdat het nou eenmaal niet zo praktisch is (regenplas + witte broek = niet grappig). Omdat we toch wel erg gecharmeerd waren van al dat wit, willen we het nog zo lang mogelijk vasthouden! En, zo bewijst vorige winter, winter-wit is hartstikke knap. Deze look is de ideale overgang van zomer naar winter, door de kleuren-combinatie white & nude. Het nude geeft het wit wat diepte en warmte, zonder het cleane gevoel te verliezen. Met deze combi is het het mooist om gouden sieraden te dragen, dit benadrukt de warmte van de nude kleur.

P.S. Benieuwd of de kleuren-combinatie white & nude goed bij je huidtype past? Manon legde al eerder uit welke kleuren goed passen bij welk huidtype! 

white

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites