Niet iedereen kan daadwerkelijk dure designer items aanschaffen, maar met H&M en ZARA items kan je jouw outfit er nog steeds duur uit laten zien. Hoe? Door bepaalde stoffen te dragen die een hele luxe uitstraling hebben. Wil je graag weten welke stoffen dat zijn? Lees dan snel verder.

1. Katoen

Hoewel je deze stof (vaak) voor een fijne prijs kan shoppen, ziet deze stof er wel duur uit. Het is een stevige stof en verliest niet snel zijn kwaliteit. Ook na een paar keer wassen is katoen nog mooi.

2. (nep) Suède

Suède geeft elk kledingstuk een dure look. Zelfs als het niet van echt suède is gemaakt ziet het er duur uit. Dit kan soms bij nep leer wel anders zijn. Als je dus moet kiezen, dan kan je dus beter voor suède gaan.

3. Linnen

Deze stof was afgelopen zomer helemaal hot, maar het is niet alleen geschikt voor de zonnige dagen. In de herfst- en wintercollecties zien we de stof ook weer veel terugkomen in verschillende items, zoals blazers en blouses.

4. Satijn

Zijden stoffen zien er altijd duur en classy uit. Maar dat effect kan je ook bereiken met satijn. Als je het goede item uitkiest is het verschil nauwelijks te zien, maar het is wel belangrijk dat je geen item kiest dat teveel glimt. Want zo kan het er juist weer snel goedkoop uitzien.

5. Pied-de-poule

Dit materiaal is een luxe versie van de normale ruitjesprint. Het gaat hierbij echt om de print en niet per se om de stof. Het maakt dus niet uit of je bij deze print investeert in een designer item of een item van de Zara. Het effect zal hetzelfde zijn.

6. Denim

Denim is ook een dikke stof die er duur uitziet. Natuurlijk zijn er ook jeans of blouses met een denim look die wat dunner zijn. Maar de echte jeans zijn vaak stevig, dik en van hoge kwaliteit. En hoeveel het prijskaartje misschien anders zegt, deze stoffen zien er ook duur uit.

READ NEXT
Deze stof mag echt niet ontbreken in jouw kledingkast
Deze stoffen kan je beter niet dragen tijdens het stappen
De tijdloze print die iedereen nodig heeft

(Visited 36 times, 1 visits today)