Styled by Manon – De broek die je benen TWEE keer zolang maakt!

Helaas heeft niet iedereen van die modellen benen gekregen.. maar niet getreurd! Wij hebben de perfecte broek gevonden die zorgt dat je benen twee keer zo lang lijken, namelijk de wide flared trousers! 

We kennen natuurlijk allemaal de flared jeans, maar deze broek is niet alleen wijd aan de onderkant maar ook bij de bovenbenen is deze wijd. Omdat de broek ook bij de bovenbenen wijder is, verbergt het de eigen vorm van je benen. Hierdoor lijken je benen dus veel langer! En door een wijde broek met hoge taille te dragen lijk je een stuk slanker! Win, win toch?

Deze broek is onwijs cool, mits je hem op de juiste manier combineert en dat is niet met een oversized item. Kies voor een strakke top of blouse zodat het niet zo’n oversized geheel wordt. Weet je nog niet welke schoenen je hieronder kunt dragen? Hier is een heel handig trucje voor! Het is hiervoor belangrijk om schoenen aan te doen met een hak. Komt het puntje van de schoen net onder je broek vandaan? Dan zit je goed! Bekijk de outfit hieronder en shop de items direct!

Meer tips over hoe je je benen langer maakt?
How to: langere benen zonder hakken
Simpele styling tricks voor langere én slankere benen
Dit zijn de schoenen die je benen langer laten lijken!

Door op de items te klikken shop je ze direct:

[show_ms_widget id=”35974580″ image_id=”41829144″ width=”700″ height=”2000″]

SHOP HIER
BLOUSE – CLAUDIE PIERLOT
BROEK – MANGO
RINGEN – SASKIA DIEZ
TAS –  J.W. ANDERSON
NAGELLAK – ANNY
SCHOENEN – MANGO
ZONNEBRIL – DIOR
PHOTOCREDITS : THEBLAB