Styled by Manon – De perfecte day to night look

Je hebt vandaag een bomvolle dag. Van ’s ochtends vroeg tot in de avond heb je van alles gepland. En je hebt vandaag ook nog eens een avond uit gepland. Dat vraagt om een outfit waar je meerdere kanten op kan. Daarvoor hebben wij de perfecte look! Lees snel verder.

Day to night

Voor overdag is deze outfit super stijlvol. Leren broeken doen het goed in een alledaagse outfit maar ook voor een avond stappen of naar een feest is de leren broek een mooie eye-catcher. Wat het nog beter maakt: deze broek heeft twee strepen wat hem ook nog die track pants touch geeft! Stylish.

De blouse is net wat chiquer wat weer voor dat leuke contrast in je outfit zorgt. Draag de blazer over de blouse op kantoor. En laat de blazer achterwege als de avond valt. Je kan de blouse dan ook een stuk open laten vallen waardoor de knappe bralette ook zichtbaar wordt. Sexy! De baret is goed voor zowel overdag als in de avond, net zoals de laarsjes uit de Omoda x Manon collectie. Zo kom jij de hele dag door. Bekijk en shop de outfit hieronder.

Heb je deze outfits voor een avond uit ook al gezien?
3 looks waarmee jij de show steelt tijdens een avond stappen

READ MORE:
> Styled by Manon – Zo combineer je een statement broek
> Deze broek gaan alle modemeisjes in 2018 eindeloos dragen
9 manieren om je laarzen te combineren

[show_ms_widget id=”35993167″ image_id=”41853029″ width=”800″ height=”1700″]

BLOUSE: & OTHER STORIES
PET: BOOHOO
LIPPENSTIFT: TOM FORD
BROEK: ARMA
ENKELLAARSJES: OMODA X MANON
BLAZER: & OTHER STORIES
BH: LOVE STORIES

 

PHOTO CREDITS: & OTHER STORIES