Styled by Manon – Hoe combineer je loafers?

Dat wij helemaal obsessed zijn met loafers mag toch wel duidelijk zijn. Dit knappe schoentje is perfect. Ze zitten heerlijk en je kunt ze eindeloos combineren met bijvoorbeeld een netpanty, rokje, crop jeans of zelfs een glittersokje.

Als je heel fancy wilt zijn kun je ook kiezen voor een gekleurde loafer. Loafers kun je vinden in allerlei verschillende kleuren, zoals roze, blauw, zilver en GOUD! Wij gaan voor deze supergave goude loafers. Dus als je hebt gevoel hebt dat je soms een muurbloempje bent, ga dan voor deze schoenen, want zo kan niemand je meer missen.

We beginnen natuurlijk met de loafertjes. Deze loafers zijn supergaaf en even wat anders dan een basic, zwarte loafer. Wij hebben een tas gevonden bij the one and only Balenciaga. Waar je op moet letten bij het combineren van zulke tassen is dat je het lookje chic houdt. Als je het met een hotpants en crop top combineert kan het lijken alsof je op weg bent naar het strand en dat moeten we niet hebben. Daarom dragen we het met een chique blouse en een jeans. Deze items wil je hebben deze zomer

Styled by Manon – De favoriete schoen voor de zomer
Styled by Manon – Dit wordt de kleur van de zomer

[show_ms_widget id=”35981724″ image_id=”41838491″ width=”700″ height=”2000″]

BLOUSE – RAG&BONE
BROEK – IRO
OORBELLEN – MODEMUSTHAVES
RING – MODEMUSTHAVES
ARMBAND – MODEMUSTHAVES
SCHOENEN – GUCCI
TAS – BALENCIAGA
ZONNEBRIL – D&G
PHOTOCREDITS : SINCERELYJULES