Styled by Manon: Look #10 / mixing prints

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je verschillende prints op een classy manier met elkaar kunt combineren.

Mixing prints

We kiezen er vaak voor om één print in een look te gebruiken. Het wordt namelijk al snel druk en rommelig als er meerdere prints met elkaar gecombineerd worden. Er zijn echter een paar trucs die Manon al samen met Yara behandelde in de video over de nieuwste beach-trends, maar deze tips kan je het hele jaar door voor al je outfits gebruiken! Zo kun je een streep eigenlijk zien als neutral en daarom dus ook makkelijk met andere prints combineren. Om het geheel rustig te houden kun je er dan wel voor kiezen om in hetzelfde kleurenpalet te blijven of, zoals in deze look het geval is, om de prints niet direct op of over elkaar te dragen. Omdat de prints in de top en schoenen eigenlijk vrij rustig van kleur zijn, valt het ook erg mee met hoe rommelig het oogt en omdat de andere items aanverwante kleuren hebben (de tas en het jack hebben een aarde-tint, net zoals de schoenen en de jeans is blauw, net zoals de top) blijft het één geheel.

P.S. Eén van Manon haar ultieme fashion regels is dat een striped tee altijd een goed idee is. Benieuwd naar haar andere ‘regels’? Lees het hier!

 

mixing prints

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Gant

3. Meltin’pot

4. Givenchy

5. NLY shoes

[/red_box]