Styled by Manon : #Look 17/ Black Jumpsuit

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je een black jumpsuit in de herfst kunt dragen!

De jumpsuit is een van mijn favoriete kledingstukken. Niet alleen voor mezelf (hoe fijn, je bent met 1 item al helemaal ‘aangekleed’!) maar ook voor styling is ie heerlijk om te gebruiken: een jumpsuit staat namelijk echt iedereen en is au contraire wat de meeste mensen denken, niet alleen weggelegd voor fotomodellen van 1 meter 80.’ vertelt Manon vol lof over de jumpsuit in de artikel! 

Misschien zie jij een jumpsuit als een item dat gemaakt is voor de zomer en lente. Niets is minder waar. Een jumpsuit draag je het hele jaar door. Door de black jumpsuit te combineren met een blauwe trench coat en heels ben je helemaal klaar voor een cocktail! Enjoy your friday! 

 

 

 

Black Jumpsuit

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Zara

2. Motel

3. Whistles

4. Valentino

5. Asos

[/red_box]