Styled by Manon: Look #25 / Rock and Roll

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag gaan we rocken!

Rock and roll

Soms moet je gewoon even helemaal uit je comfort zone gaan… Hoe kan dat beter dan met deze rocky outfit? Geschikt voor een avondje uit of wanneer je naar een concert gaat! Je kunt makkelijk je heels voor een paar sneakers of stoere boots inwisselen en ook met een ripped jeans is deze look nog steeds smoking hot. Rock and roll gaat vaak samen met donkere kleuren, daarom is het mooi om deze outfit met een gekleurd jasje te combineren. Lees wel; een jasje van leer om het rock-effect te behouden. Nog niet in het bezit van een band shirt? Scoor er een bij Sally & Circle of duik even diep de kast van je vader in… Wedden dat daar nog een exemplaar van de Rolling Stones in ligt?

P.S. Wil je voor rock and roll gaan maar is dit toch niet helemaal jouw ding? Lees hier hoe het ook anders kan!

rock and roll

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Sally&Circle

3. Zara

4. Jack Wills

5. Nly shoes

[/red_box]