Zit je ook elke maandagavond voor de buis voor curvy supermodel? Vanavond is het alweer tijd voor de vierde aflevering en wij zijn excited! Ben jij ook gezegend met mooie rondingen en vraag je je af hoe je deze het mooist kunt laten uitkomen? Dit zijn onze styling tricks voor vrouwen met curves.

Lingerie en shapewear

Vooral bij vrouwen met curves is de juiste lingerie heel belangrijk. Met de perfecte bh kun je namelijk écht een paar kilo lichter lijken. Ook kan een laagje shapewear onder je kleding ervoor zorgen dat je figuur extra mooi uitkomt.

Schouders accentueren

Heb jij mooie brede heupen? Dan kun je je heupen in verhouding brengen door je schouders te accentueren. Draag bijvoorbeeld een blazer, eventueel zelfs met schoudervullingen. Door je schouders te verbreden, lijkt je taille namelijk smaller.

Wrapdress

Een andere manier om je taille te accentueren, is met een wrapdress. Hou je niet zo van jurkjes? Dan kun je ook bijvoorbeeld een blouse dragen met een overslag zodat de aandacht uitgaat naar je taille.

High waisted

Met een high waisted broek of rok kun je je curves heel goed benadrukken. Naast lange benen krijg je ook nog eens geweldige billen én kun je je buikje verbergen. Ook is het de perfecte manier om je crop top te combineren.

Bodysuits

Bodysuits zijn prachtig bij iedere vrouw met curves. De bodysuit kruipt niet omhoog maar blijft mooi op zijn plek zitten. Je kunt hem op veel manieren dragen, van casual tot heel sexy.

READ NEXT:
> Deze little black dress past het beste bij jouw figuur
Deze populaire styling trick kost je helemaal niets!
Fashion Styling: 5 tips om je ‘s ochtends snel aan te kleden

PHOTO CREDITS: ASOS
(Visited 1 times, 6 visits today)