Adidas Stan Smith: Tennis shoes are here to stay

Ze zijn al een tijdje hotter dan hot maar ook dit najaar zijn tennis shoes een musthave!

Er is in Parijs geen dame meer te bespeuren die je niet rond ziet huppelen op de Adidas Stan Smith tennisschoenen. De trend bestaat natuurlijk al een tijdje en je zou misschien verwachten dat ie daardoor ook snel weer overwaait maar als we zien hoeveel grote modehuizen met tennisschoenen komen voor dit najaar kunnen we niet anders dan geloven dat de trend nog heel hard door gaat zetten. Tijd dus om, als je nog niet in het bezit was, een paar te shoppen.

Voordelen van de tennisschoenentrend:
  • Het draagcomfort: je kunt ze de hele dag aan zonder ook maar een centje pijn aan je voeten over te houden.
  • Multi-inzetbaar: je zou ze ook wel de ‘dressed-up-version‘ onder de sneakers kunnen noemen. Omdat ze net iets ‘classier’ zijn dan andere sneakers (bijvoorbeeld je good old Air Max) kun je ze prima onder jurkjes en midi-skirts dragen maar ze doen het net zo goed onder afgeknipte shorts op een festival.
  • Ze zijn super ‘clean’ wat maakt dat je ze vrijwel met alles kunt combineren (tip: de klassieke witte Adidas Stan Smith tennisschoenen zijn natuurlijk onmisbaar in je kast maar voor het najaar zijn ze, bijvoorbeeld zoals die van Saint Laurent Paris, ook in het zwart te gek!)

Naast de klassieke Adidas Stan Smith zijn er meer dan genoeg alternatieven te vinden voor een knap paar tennisschoenen. We selecteerden de mooiste voor je, in verschillende prijsklasses. Eén van deze beauty’s ga je binnenkort zeker aan onze voeten zien!

 

tennis shoe

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites