5 BH hacks voor deze zomer

Zo draag jij je BH deze zomer

Als de zon begint te schijnen worden we vanzelf weer gelukkig. Of je nou wil of niet, die vitamine D begint nou eenmaal te werken als de zon schijnt. Maar als de zomer in volle gang is, beginnen we ons al snel te ergeren aan de temperatuur. Wat een hitte, pluizig haar maar vooral, welke BH moet ik aan?

Want onze zomergarderobe bestaat uit off-shoulder jurkjes, strapless tops en knappe tops met een open rug. En ja, wat moet je daar dan voor bh onder dragen? Het is een haat/liefde-verhouding. Maar gelukkig zijn er ook oplossingen voor onze zomerproblemen. Wij leggen je per top uit welke BH je hierbij kan dragen.

1. Strapless

Wie kent het probleem niet met een strapless BH: bij elke beweging die je maakt, zakt je BH stiekem steeds iets verder naar beneden. Jij blijft de hele dag maar heisen en bent blij als de dag voorbij is. Maar dankzij deze hack blijft je strapless BH wél op zijn plek zitten. Je pakt een BH bandje en deze maak je lang genoeg zodat die om je heen kan. Doe hem om je lichaam heen onder je BH en maak hem vast. Nu kan je met je strapless BH gaan springen en dansen zonder dat die afzakt. P.S. weet niet of we het nog moeten zeggen, maar plastic bh-bandjes kunnen echt niet, nooit niet.

2. Racerback BH

We hebben allemaal wel een top liggen waarvan de bandjes aan de achterkant naar elkaar toe lopen. Dit zorgt voor mooie blote schouders, maar helaas heb je dan wel weer het probleem dat je BH bandjes zichtbaar zijn. En dat is echt een ding wat we niet willen. De oplossing hiervoor is een paperclip. Haal de BH bandjes naar elkaar toe in het midden van je rug en maak ze vast. Nu zullen je BH bandjes niet meer zichtbaar zijn.

Bij de lingeriewinkels verkopen ze ook een soort klipje om je BH bandjes aan elkaar vast te maken. Hoe dit werkt legt Manon in de onderstaande video voor je uit.

3. Lage rug

Als je graag kleding draagt met een lage rug of met een diepe v-hals kan je het beste kiezen voor een bralette. Een bralette is namelijk zo mooi, deze mag altijd gezien worden.

4. Was je BH

De beste manier om je BH goed te onderhouden is door hem iedere dag te wassen. Maar doe hem niet in de wasmachine hierdoor kan je BH sneller slijten. Je kan je BH’s het beste met de hand wassen. Mocht je thuis een salade spinner hebben, gebruik deze dan om je BH te wassen.

5. Sport BH

Jij probeert last minuten nog helemaal in shape te komen voor de zomer en bent zoveel mogelijk aan het sporten. Je hebt het al zo druk en dan moet je ook nog je sportkleding continu wassen. Ain’t nobody got time for that... Neem je sport BH gewoon mee onder de douche. Was hem goed en spoel hem goed uit.

Last van vier borsten in plaats van twee? Kijk snel deze video met hoe je dit oplost

 

Nog meer BH hacks vind je hier
Zo bepaal je de goede bh-maat gewoon thuis
5 tekenen dat je de verkeerde BH draagt!

PHOTO CREDITS: SOPHIAMOLEN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites