De leukste outfit combinaties voor in de winter

Dit zijn onze favo combo's!

De winter is koud, maar dat heeft ook weer zo zijn voordelen. Namelijk: Laagjes! Hoe kouder het is, hoe beter het is om veel laagjes te dragen. Laagjes betekend natuurlijk meer kleding, of kleding met elkaar combineren zodat je met twee oude kleding stukken een hele nieuwe look kunt creëren. Wij laten je zien wat de leukste outfit combinaties zijn voor in de winter. Ook benieuwd naar onze favorieten winter items? Check dan ook even dit artikel!

Een zomer jas als binnen jas

Hoe veel zomerjassen heb je nou werkelijk in je kast? Als je weinig zegt, dan lieg je! Het zijn er meer dan je denkt en dus zonde om niet te dragen in de winter. Zo’n dun jack kan je namelijk heel goed dragen als binnen jas en is dan nog warm ook.

Coltrui met pantalon

Met een coltrui schiet je de plank nooit mis, zeker niet als je deze combineert met een nette pantalon. Je kunt de outfit afmaken met boots of sneakers om de outfit wat stoerder te maken, maar een paar mooie hakken kunnen ook zeker geen kwaad wanneer je bijvoorbeeld een diner hebt.

Trui onder overall jurk

Deze combinatie is wat speelser en kouder aan de benen, maar het is het belangrijkste dat je je boven lichaam warm houdt.

Trui met blazer

Ook deze combi is vrij netjes en kan je daarom wat meer casual maken door het te combineren met een jeans.

Boiler suit en coltrui

Ook de boiler suit is een van onze favorieten. Je trekt het aan en klaar is kees. Dit item is juist leuk om te combineren met een coltrui. Het straalt namelijk een en al warmte uit!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites