De soorten billen en daarbij behorende slipjes

Dit zijn ze!

Het is soms zo moeilijk om het beste slipje voor jezelf te vinden. Want iedere bil is anders. Het wordt voor een groot deel bepaald door de plek van je bekken en heupbeenderen en de hoeveelheid vet. Voor elke vorm bil hebben we de beste bijbehorende slipjes voor je gekozen! Zo zie jij er straks grandioos goed uit in bikini én in lingerie.

Vierkant
Als je een vrouw bent met ‘vierkante’ billen zijn boxershorts en strings het fijnst om te dragen. Het zit namelijk lekker comfortabel. Een echte don’t is de onderbroek met een elastische kant rond je benen. Dit kan namelijk ongemakkelijk aanvoelen.

V-vorm
Bij deze vorm kun je het beste gaan voor boxers en hipsters. De V-vorm van je billen kan er namelijk voor zorgen dat het lijkt alsof ze ‘hangen’. Dat willen we natuurlijk niet! De boxers en hipsters zorgen voor extra stevigheid aan de onderkant.

A-vorm
Deze vorm billen worden naar beneden toe voller. Het is comfortabel om ondergoed te dragen met grote gaten voor je benen. Wij adviseren boxershorts of strings met een rekbaar soort kant.

Rond
Als je deze vorm billen hebt kun je kiezen voor extra stof aan de achterkant, zodat je billen sexy bedekt zijn. Strings en boxers met veel stretch zijn perfect voor jou.

Omgekeerd hart
Je billen zitten redelijk laag, daarom zijn hoge onderbroeken niks voor jou! Ga voor boxershorts en hipsters die laag zitten. Zorg ervoor dat je billen goed bedekt zijn. Het lijkt nu of ze wat gelift worden.

READ NEXT:
Deze broek geeft je instant droom-billen
4 kledingtips voor mooie billen in jeans!
Zo fake je die strakke billen!

Source: Ebay

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites