De lentekleur die we allemaal gaan dragen dit seizoen

En deze past het best bij jouw huids- en haarkleur!

Geel is een kleur die we héél veel gaan zien deze lente! En ook in de zomer is de kleur niet weg te denken. Move over red. Er zijn heel veel verschillende tinten geel, van mosterd tot neon, maar niet alles staat even mooi bij iedereen. Het heeft heel erg te maken met de kleur en ondertoon van je huid en haar. We hebben de belangrijkste gele kleuren even voor je op een rijtje gezet zodat je precies weet welke kleur jij moet shoppen!

Mosterdgeel

Mosterdgeel is vrij warm van kleur, het neigt haast naar goud. De warme ondertoon zal dan ook het mooist staan bij een huid die ook een warme ondertoon heeft. Is jouw huid eerder koel, dan kan het mosterdgeel je wat flets maken. Als je licht haar hebt en graag geel wil dragen, is het wel mooi om een wat donkere kleur geel te kiezen, zoals dus mosterdgeel. Als je voor een te lichte kleur gaat, zie je vrij weinig contrast, waardoor je look wat saai kan ogen. Heb je een koele huid, maar vind je deze kleur geel wel het knapst? Kies dan voor een rok, broek of accessoire in deze kleur. Probeer in ieder geval de kleur niet te dicht bij je gezicht te brengen.

Zacht geel

Pastelkleuren gaan we meer zien in 2018, dus ook pastel geel. Deze kleur kan een warme of koele ondertoon hebben en is dus voor veel huidtypes erg geschikt. Het staat vaak wel extra mooi als je een beetje een tintje hebt. Lichte kleuren werken erg mooi bij mensen met een iets donkere haarkleur omdat er dan genoeg contrast in het totaalplaatje zit. Heb jij een getinte of echt donkere huid? Dan zijn we bij deze hartstikke jaloers: deze zachte kleur geel staat jou prachtig! (Bekijk hier meer tips om pastelkleuren te combineren, ook op een stoere manier).

Neon geel

Knal- of neongeel komt ook vaak weer terug, al helemaal in de lente en zomer. Met neon geel maak je zeker een statement! Het staat vooral erg knap bij een getinte of zongebruinde huid en donker haar. Een bleke huid kan snel alleen maar bleker lijken door deze kleur. Vind je een kledingstuk in neon geel wat heftig? Pak dan een accessoire in deze kleur en combineer het accessoire met zacht geel: erg mooi!

Dit kan jij ook!
De makkelijkste manier om kleur te combineren

Manon vertelt!
De beste kleuren om te dragen als je alleen maar zwart draagt

We zijn benieuwd!
> Bruiner lijken dan je bent? Draag deze kleuren!

 

PHOTO CREDITS: ANUNANNA

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites