Binnen no time een complete outfit

Nooit meer twijfelend voor je kast.

Altijd gezellig zo’n koffiedate. Of dat nu met kids, je lief, of een collega is: je wilt natuurlijk leuk voor de dag komen zonder dat het er te geforceerd uitziet, want hey: het gaat tenslotte om koffiedrinken. Met een maxi-jurk en een bikerboot straalt de joie-de-vivre van je gezicht.

De bikerboot zag je in de lente al regelmatig voorbijkomen. Hoe fijn dat hij nog wat seizoenen mee kan, want ook dit najaar is hij helemaal hot. Deze laars is overal mee te combineren. Bonus: de schoen beschikt over Hydromax®, wat betekent dat het leer hierdoor waterafstotend is en je dus droge voeten houdt. Heb je ook wel nodig met regen en sneeuw.

Wat je ook nodig hebt met koude dagen zijn warme voeten. Dan zit je met de vilten inlegzool helemaal goed. De schoen heeft een robuust uiterlijk, maar hij is heel licht, loopt lekker en hij is afgewerkt met een mooie sierrand aan de bovenkant.

Het gave aan deze schoen is dat je op hem op veel verschillende manieren kunt dragen. Je kunt bijvoorbeeld het contrast opzoeken door deze stoere boots te combineren met een vrouwelijke maxi-jurk. Met zo’n jurk ben je in een tel klaar en heb je gelijk een goede totaallook te pakken. Waar je afgelopen zomer geen jasje nodig had, is datzelfde jasje in de herfst opeens onmisbaar. Kies voor een kort jasje bij deze look. Het benadrukt mooi je taillelijn en vormt een goed contrast met het volume aan de onderkant van de jurk. En zo zie je er, zonder al te veel moeite, coffeelicious uit.

Tip: Deze schoen loopt vederlicht, het is daarom geen straf om na de koffie nog even te gaan shoppen… op zoek naar meer maxi-jurken.

Benieuwd naar de hele collectie? Kijk voor meer informatie op ecco.nl

tagged in ecco, schoenen
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites